Deze signalen laten je weten dat je op de goede weg bent
Trening

Deze signalen laten je weten dat je op de goede weg bent

Wideo: Wat gebeurt er in je hoofd als je depressief bent? (Wrzesień 2020).

Anonim
signalen, goede weg, positief, goed bezig

FOTO: IRMO KEIZER / ROSE BIKES

Fietsen to een uitstekende manier om af te vallen. Jest aktywna, jeśli chodzi o wpływ na życie, zapewnia różnorodność w długim okresie intensywności treningu, a także misschien wel het beste van alles: je komt op heel veel schitterende plekken.

Afhankelijk van zaken als hoe vaak je fietst, hoe je lichaam spiermassa opbouwt en je dieet, weerspiegelt de weegschaal mogelijk niet meteen of altijd de positieve veranderingen die je lichaam ondergaan.

Het kan ontmoedigend zijn wanneer het getal op de weegschaal niet langer naar beneden gaat. Maar de waarheid jest dat als je op weg bent naar een gezonder en monter lichaam, er nog een hoop andere signalen zijn die aangev gesich gewichtsverlies en algehele conditie op het goede spoor bent.

Dus als je in het nieuwe jaar begonnen bent met goede voornemens om gezonder te leven en meer te fietsen, dan geven we je hier 6 signalen die je pionellen dat je op de goede weg bent.

„Er zijn namelijk ook buiten de weegschaal om manieren om je voortgang te meten”, zegt Leslie Bonci. Zij jest eigenaar van voedingsadviesbureau. Aktywne porady żywieniowe i współautor: Bike Your Butt Off. „Ik heb het gevoel dat ik meer energie heb, ik heb meer zelfvertrouwen, ik voel me mentaal frisser”, dat zijn echt indicatoren voor heek boeken van vooruitgang die niets te maken hebben met het getal op de weegschaal. ”

Hier zijn zes signalen die aangeven dat er nog steeds positieve veranderingen aan je lichaam plaatsvinden, zelfs als de weegschaal dit niet laat zien.

Reklama - Czytaj więcej 1 Je fietskleding zit anders

Voor een fietser die door het trainen gewicht verliest, can het eerste teken van vooruitgang zijn dat je kleding iets losser gaat zitten, zegt Joy McCullough van het w Zuid-Californië gevestigde Big Wheel Coaching. „Altijd gaaf om te merken, en het is iets dat je snel kunt voelen en zien”, zegt McCullough. „Aangezien je waarschijnlijk ook spiermassa krijgt door of training, vertoont de weegschaal mogelijk geen verschuiving. Maar hoe je je voelt in je fietskleding, kan het eerste teken zijn van een verbeterde lichaamssamenstelling. ”

2 Je ademhaling en hartslag zijn rustiger

Nog een positief teken: je hoeft niet meer zo vaak naar adem te happening, vooral tijdens kortere inspanningen of zelfs zware beklimmingen. McCullough zegt dat wanneer je eenmaal een inspanning hebt geleverd, je hartslag ook sneller zal dalen. Dit is een teken van je verbeterde conditie, wat belangrijker is dan wat je weegschaal aangeeft. Dit kan overigens ook gepaard gaan met gewichtsverlies.

3 Je lichaamstemperatuur is gestegen

Vroeger sliep je met drie dekens, maar nu ben je zo opgewarmd dat je ze's nachts van je aftrapt. Jeśli podstawowa przemiana materii jest określana mianem beschrijft hoeveel energie je lichaam in rust verbruikt, a dit procent is is enigenlijk de sleutel tot gewichtsverlies: het basaal metabolisme verantwoordelijk voor maximaal 75 percent van je dagelijkse calorieverbruer is en gemerstemen auser gemenemuer auemeremuuuuerstemen. Als de lichaamstemperatuur stijgt, neemt meestal ook je stofwisseling toe. Het feit dat je het's nachts warmer hebt, is een goed signaal dat je lichaam aan het werk is en meer calorieën verbrandt dan vroeger.

4 Je ziet verandering in de spiegel

Als je vet verliest en spiermassa wint, kun je subtiele veranderingen zien in de manier waarop je lichaam eruit ziet: misschien zijn je jukbeenderen wat prominenter aanwezig, of tekenen je armspieren meer? Deze veranderingen kunnen nauwelijks merkbaar zijn, maar als je regelmatig een foto van jezelf maakt, zal je duidelijk de evolutie zien. Een meetlint kan ook handig zijn om deze veranderingen vast te leggen. „De kans bestaat dat je dijen een beetje dikker worden, maar tegelijkertijd wordt je taille mniejszy en worden je buikspieren dunner - je kunt dat vaak moeilijk aflezen van een weegschaal”, zegt Bonci.

5 Je wordt sneller

Na tym największym deel van haar leven aan te te hebben gedaan był brytyjska atleta Hayley Simmonds i ja ja bezig spotkała się z het afronden van haar studie w Cambridge (en onbedoeld kwam ze behoorlijk wat kilo's aan). Toen ontdekte ze fietsen. W 2015 r., Na vijf jaar training, werd ze Brits Kampioen tijdrijden - een prestatie die volbracht nadat ze sinds het begin van haar fietscarrière meer dan 99 kilo was afgevallen. Simmonds rozpoczął pierwszy inspektorning na slechts, który odbył się w 2012 r., W 2012 r., W 10 w 50 mijl w 2014 r.

Ongeacht waar je je bevindt ten opzichte van je streefgewicht, als je snelheid verbetert - of data nu op Strava-segmenten is, wedstrijduitslagen, of vermogen om langer bij de snellere rijders uit je groep te blijven - ben je absoluut op de goede weg .

6 Je voelt je beter